Programați o vizită
în salonul nostru de mobilă
Când vă este comod să vă apropiați la noi?
Mese și scaune / Sufragerii
Mese și scaune / Sufragerii
Sufrageria trebuie amenajata cat mai cald si armonios posibil, pentru a crea o atmosfera cat mai primitoare, si de relaxare. Mai mult, fiind camera cea mai reprezentativa, este foarte important sa alegem cu atentie atat elementele cat si culorile folosite, pentru a fi in ton cu atmosfera creata de restul locuintei. Sufrageriile in stil clasic au si vor avea intotdeauna ceva deosebit, deoarecei aduce o nota de eleganta prin forma si detaliile deosebite. Mobilierul pentru sufragerie din lemn natural este aproape intotdeauna lucrata manuala, iar din acest motiv, este intotdeauna de o calitate excelenta. Desi mult timp s-a considerat ca acest stil poate fi integrat doar intr-un stil clasic, in ziua de astazi tot mai multi designeri folosesc mobilierul pentru sufragerie si in interioarele moderne.
Dinning Collection
Elegant Collection
Luisa Collection
Lujo Collection
Provence Collection
Sensi Collection
Salonul de mobila Indo va prezinta in exclusivitate cele mai deosebite dormitoare din lemn natural ce îmbină armonios formele stilate și textilele rafinate, iar încurstațiile realizate fin crează un aer distins. Paleta cromatică pe care o alegi atunci când îți decorezi dormitorul trebuie să pună cât mai bine în valoare această încăpere, astfel încât să îți ofere maximum de confort.

Dormitoarele din lemn natural Indo sunt din lemn masiv, punând accent nu doar pe textura și fibra lemnului, cât și pe forma eleganta si plina de somptuozitate, care completeaza perfect orice camera de dormitor. Iar culorile delicate si pastelate ale dormitoarelor din lemn natural-Indo se asorteaza foarte frumos și pun în valoare lumina naturală din încăpere.
Programați o vizită în salon
Programați o vizită în salon